IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принцеса под натиск – Мако с посттравматичен стрес заради сватбата

5 октомври 2021 10 30

Тя ще сключи брак с любимия си на 26 октомври

БГНЕС

Принцеса Мако е получила посттравматично стресово разстройство заради голямото внимание към нея и половинката ѝ. След като Кей Комуро пристигна в Япония, медиите не спират да пишат за това как тя ще се откаже от титлата си в името на любовта. И докато неговата карантина тече, нейното семейство търси начини да я успокои.

От императорския кралски двор обвиняват журналистите за състоянието на принцесата, която на 26 октомври ще каже „Да“ на своя избраник, който чака цели 3 години след годежа им.

Изданията в Япония не уточняват подробности за състоянието на принцеса Мако, но според запознати, вълненията около сватбата са ѝ дошли твърде много и се налага да си почива, за да може да посрещне както подобава своя годеник.

Бракосъчетание без излишни официалности

принцеса Мако,

БГНЕС

Сватбата на 29-годишната Мако и младия адвокат ще бъде съвсем обикновена. Двамата няма да имат специална церемония, тъй като след бракосъчетанието си ще заживеят като обикновени хора, при това в Ню Йорк.

Междувременно The Wall Street Journal пише, че булката е доста изнервена и поради натиска от семейството ѝ. Според източници на изданието, нейният баща не вярва, че японците ще приветстват това, че тя ще се откаже от благородническата си титла.

Според Исао Токоро, преподавател в Университета Киото Сангьо и експерт по императорското семейство, съюзът на Мако с Кей е една „своеобразна декларация за прекъсване на връзките“. Той е категоричен, че родителите ѝ няма да поддържат добри отношения с нея след сватбата, защото решението ѝ да започне живот като обикновена гражданка е „практически еквивалентно на бягство“.

принцеса Мако,

БГНЕС

След като минат под венчило, принцесата и Комуро ще празнуват и неговото завършване. Преди да пристигне в Япония, той е положил държавния си изпит и очаква резултатите. Иначе, той вече работи в адвокатската кантора Lowenstein Sandler LLP.

Все още не е ясно с какво ще се занимава внучката на император Акихито, която със сигурност ще откаже подаръка за сватбата от 1,35 млн. долара, идващ от джоба на данъкоплатците в Япония.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари